Tento produkt sa vám môže hodiť na recept: Udon rezance s kuracím mäsom
Panko strúhanka japonského typu Ottogi 500 g. Krajina pôvodu Južná Kórea.
Ázijská strúhanka Panko, sa používa podobne ako tá slovenská, ale má značné výhody. Obalené a následne osmažené potraviny sú menej nasiaknuté olejom / tukom a zachovávajú si krehkú chrumkavosť.
Strúhanka Panko japonského typu je vyrobená z chleba bez kôrky, s ostrejšou a vzdušnejšou štruktúrou než väčšina druhov chlebov v západnej kuchyni. Je vynikajúca na obaľovanie kreviet, rýb, morských plodov, mäsových výrobkov alebo cibuľových krúžkov.
Najčastejšie sa používa pri príprave jedál ako sú krevetové tempury, ryby, morské plody alebo aj klasický slovenský bravčový rezeň. V panku sa obaľuje ako v klasickej strúhanke, teda v trojobale.