Menu

Obaľovacie zmesi Panko

Panko stúhanka je japonský druh obaľovacej zmesi, ktorá sa používa na obaľovanie mäsa, rýb alebo zeleniny pred smažením. Panko stúhanka je hrubšia a chrumkavejšia ako klasická stúhanka a dodáva jedlám lahodnú textúru. Panko stúhanka sa skvele hodí na sushi, rybie filety ale aj kuracie rezne, a rôzne druhy zeleniny.

3 Položky

Filter
Cena

Výrobca

Hľadať text

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Vrátiť sa k nákupu Prejsť k objednávke