Menu

Rezance, Cestoviny

Ryžové rezance, udon a ramen rezance sú populárne druhy ázijských rezancov, ktoré sa používajú v rôznych receptoch. Ryžové rezance sú vyrobené z ryžovej múky a vody, sú bezlepkové a ľahko stráviteľné. Udon rezance sú hrubé a široké rezance z pšeničnej múky, ktoré sa podávajú teplé vo vývare alebo smažené so zeleninou a mäsom. Ramen rezance sú tenké a dlhé rezance z pšenice, ktoré sa najčastejšie pridávajú do japonskej polievky ramen s rôznymi prílohami. 

49 položiek

Filter
Cena

Výrobca zobraziť všetky

Hľadať text

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Vrátiť sa k nákupu Prejsť k objednávke