Menu

Ocot

Ryžový ocot je vyrobený z fermentovanej ryže a má jemnejšiu a sladšiu chuť ako bežný ocot. Dodáva pokrmom sviežu a kyslú príchuť. Ryžový ocot sa dá použiť na ochutenie ryže na sushi, na marinovanie mäsa alebo zeleniny, na prípravu omáčok alebo šalátov, alebo ako súčasť nálevov na nakladanie.

Jablčný ocot bol po tisícročia užívaný nielen ako liečivý elixír, ale i ako čistiaci a detoxikačný prostriedok k odstráneniu zárodkov, baktérií, zápachov a dokonca i škvŕn. Vynikajúco sa hodí ako prísada k listovej zelenine, uhorkám či paradajkám.

  • Ocot z čiernej ryže 550ml

    Čierny ryžový ocot 550 ml. Krajina pôvodu Čína.

    Skladom

    4,20 €

  • Ocot jablčný 500 ml

    lčný Daesang 500 ml. Krajina pôvodu Južná Kórea.

    Skladom

    2,30 €

  • Najpredávanejšie

    Ocot z hnedej ryže 500ml

    Ryžový ocot z hnedej ryže 500 ml. Krajina pôvodu Južná Kórea. Balenie sa môže líšiť v závislosti od výrobcu Daesang, alebo Ottogi .

    Skladom

    2,45 €

  • Ocot ryžový Mizkan 568ml

    Ochutený ryžový ocot Mizkan na prípravu suši, 355 ml. Krajina pôvodu USA.

    Vypredané

    5,20 €

Filter
Cena

Výrobca

Hľadať text

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Vrátiť sa k nákupu Prejsť k objednávke