Menu

Ryža na sushi

Ryža na suši je špeciálny druh ryže, ktorý sa používa na prípravu japonského pokrmu sushi (suši). Ryža na suši je okrúhla a lepkavá a má jemnú sladkastú chuť. Ryža sa varí v osolenej vode a potom sa ochutí octom, cukrom a soľou.

Ryža na suši sa nechá vychladnúť a potom sa tvaruje do malých valčekov alebo plátov, na ktoré sa pokladajú rôzne druhy ryb, mäsa, zeleniny alebo iných prísad. Ryža na suši je základom pre rôzne typy suši, ako napríklad nigiri, maki, temaki alebo chirashi.

Suši ryža v našej ponuke je len tej najvyššej kvality, aby bolo vaše domáce suši na nerozoznanie od toho z Japonska.

Filter
Cena

Výrobca

Hľadať text

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Vrátiť sa k nákupu Prejsť k objednávke