Dochucovadlá na sushi
Sójová omáčka je tradičný ázijský produkt, ktorý sa vyrába z fermentovaných sójových bôbov, vody, soli a niekedy aj pšenice alebo iných prísad. Sójová omáčka sa používa na dochucovanie rôznych jedál, ako sú mäso, ryby, zelenina, rezancov alebo polievky.
Ázijský ocot sa získava fermentáciou rôznych surovín, ako sú ryža, jačmeň, kukurica alebo ovocie. Ázijský ocot sa používa na dochucovanie šalátov, marinád, omáčok alebo nakladanej zeleniny.
Mirin je sladké japonské ryžové víno, ktoré sa vyrába z fermentovanej ryže a alkoholu. Má svetložltú farbu, sladkú a jemnú chuť a nízky obsah alkoholu. Mirin sa používa na dochucovanie mnohých japonských jedál, ako sú teriyaki, suši, tempura alebo miso polievka.
-
Omáčka Unagi YUMMYTO 200ml
Omáčka Unagi YUMMYTO 200ml. Krajina pôvodu Čína.
Vypredané
3,60 €