Dochucovadlá na sushi
Sójová omáčka je tradičný ázijský produkt, ktorý sa vyrába z fermentovaných sójových bôbov, vody, soli a niekedy aj pšenice alebo iných prísad. Sójová omáčka sa používa na dochucovanie rôznych jedál, ako sú mäso, ryby, zelenina, rezancov alebo polievky.
Ázijský ocot sa získava fermentáciou rôznych surovín, ako sú ryža, jačmeň, kukurica alebo ovocie. Ázijský ocot sa používa na dochucovanie šalátov, marinád, omáčok alebo nakladanej zeleniny.
Mirin je sladké japonské ryžové víno, ktoré sa vyrába z fermentovanej ryže a alkoholu. Má svetložltú farbu, sladkú a jemnú chuť a nízky obsah alkoholu. Mirin sa používa na dochucovanie mnohých japonských jedál, ako sú teriyaki, suši, tempura alebo miso polievka.
-
Pridať k Obľúbeným
Majonéza japonská 450g
Japonská majonéza Kewpie 72 % tuku – krémová, s bohatou umami chuťou. Ideálna k sushi, šalátom a ďalším jedlám. Praktické balenie s vrchnákom. Kewpie majoneza je topka..
Vypredané
7,95 €
-
Pridať k Obľúbeným
Omáčka Mirin 568 ml
Ochucovacia omáčka Mirin Honteri Mizkan 568 ml. Krajina pôvodu USA.
Vypredané
7,65 €
-
Pridať k Obľúbeným
Vypredané
13,75 €
-
Pridať k Obľúbeným
Majonéza japonská KENKO 516ml
Japonská majonéza od značky KENKO, balená v 516ml. Autentická majonéza so špecifickou chuťou vhodná na dochutenie rôznych jedál. Kenko majoneza je mňam..
Vypredané
7,10 €
-
Pridať k Obľúbeným
Majonéza japonská 350g
Originálna japonská majonéza Kewpie s bohatou umami chuťou a jemne kyslastým nádychom. Skvelá do sushi, šalátov aj sendvičov – ochutnajte tajomstvo japonskej kuchyne!
Vypredané
6,95 €