Menu

Dochucovadlá na sushi

Sójová omáčka je tradičný ázijský produkt, ktorý sa vyrába z fermentovaných sójových bôbov, vody, soli a niekedy aj pšenice alebo iných prísad. Sójová omáčka sa používa na dochucovanie rôznych jedál, ako sú mäso, ryby, zelenina, rezancov alebo polievky. 

Ázijský ocot sa získava fermentáciou rôznych surovín, ako sú ryža, jačmeň, kukurica alebo ovocie. Ázijský ocot sa používa na dochucovanie šalátov, marinád, omáčok alebo nakladanej zeleniny.

Mirin je sladké japonské ryžové víno, ktoré sa vyrába z fermentovanej ryže a alkoholu. Má svetložltú farbu, sladkú a jemnú chuť a nízky obsah alkoholu. Mirin sa používa na dochucovanie mnohých japonských jedál, ako sú teriyaki, suši, tempura alebo miso polievka. 

35 položiek

Filter
Cena

Výrobca zobraziť všetky

Hľadať text

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Vrátiť sa k nákupu Prejsť k objednávke