Dochucovadlá na sushi
Sójová omáčka je tradičný ázijský produkt, ktorý sa vyrába z fermentovaných sójových bôbov, vody, soli a niekedy aj pšenice alebo iných prísad. Sójová omáčka sa používa na dochucovanie rôznych jedál, ako sú mäso, ryby, zelenina, rezancov alebo polievky.
Ázijský ocot sa získava fermentáciou rôznych surovín, ako sú ryža, jačmeň, kukurica alebo ovocie. Ázijský ocot sa používa na dochucovanie šalátov, marinád, omáčok alebo nakladanej zeleniny.
Mirin je sladké japonské ryžové víno, ktoré sa vyrába z fermentovanej ryže a alkoholu. Má svetložltú farbu, sladkú a jemnú chuť a nízky obsah alkoholu. Mirin sa používa na dochucovanie mnohých japonských jedál, ako sú teriyaki, suši, tempura alebo miso polievka.
-
Sójová omáčka hubová 500ml
Hubová sójová omáčka Haday 500 ml. Krajina pôvodu Čína.
Vypredané
3,50 €
-
Vypredané
12,80 €
-
Majonéza japonská KENKO 516ml
Japonská majonéza od značky KENKO, balená v 516ml. Autentická majonéza so špecifickou chuťou vhodná na dochutenie rôznych jedál.
Vypredané
2,55 €
8,50 € Zľava 5,95 €