Súprava na prípravu thajského Pad Thai 150 g. Súčasťou balíčka okrem rezancov je aj originálna kyslastá omáčka. Môžete si pridať kuracie mäsko, alebo krevety. Krajina pôvodu Thajsko.
Pad Thai (thajsky: ผัด ไทย) je restované jedlo z ryžových rezancov, ktoré sa bežne podáva ako pouličné jedlo a v neformálnych miestnych reštauráciách v Thajsku. Vďaka svojim výrazným chutiam z thajských jemných byliniek je Pad Thai obľúbeným jedlom na celom svete.
Návod na varenie
Varte thajské rezance Pad Thai po dobu 4 - 5 minút, sceďte ich a odložte stranou. Medzitým si na panvici na strednom ohni predhrejte 1 polievkovú lyžicu oleja, pridajte 100 g kreviet, pridajte jedno rozmiešané vajce. Pridajte fazuľové klíčky a pažítku. Nakoniec primiešajte rezance a povarte ešte 1 minútu. Posypte mletými praženými arašidmi. Nech sa páči!