Menu

Rezance, Cestoviny

Ryžové rezance, udon a ramen rezance sú populárne druhy ázijských rezancov, ktoré sa používajú v rôznych receptoch. Ryžové rezance sú vyrobené z ryžovej múky a vody, sú bezlepkové a ľahko stráviteľné. Udon rezance sú hrubé a široké rezance z pšeničnej múky, ktoré sa podávajú teplé vo vývare alebo smažené so zeleninou a mäsom. Ramen rezance sú tenké a dlhé rezance z pšenice, ktoré sa najčastejšie pridávajú do japonskej polievky ramen s rôznymi prílohami. 

Filter
Cena

Výrobca zobraziť všetky

Hľadať text

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Vrátiť sa k nákupu Prejsť k objednávke