Kórejská pikantná marináda na kuracie mäso Daesang 480 g. Krajina pôvodu Kórea.
Pikantné kuracie mäso sa často konzumuje v kombinácii s kórejskými prílohami, ako je kimchi (typicky kórejská príloha z kvasenej zeleniny), bimbimbap (ryžové jedlo) a iné mäsové jedlá. Skvelé sa vzájomne dopĺňajú. Kombinujte rôzne kórejské jedlá a zažite skutočnú chuť kórejskej kuchyne!
Kórejské varenie sa líši od ostatných okolitých ázijských krajín tým, že používa Doenjang (sójová pasta), Gochujang (pasta z čili papričky) alebo ich kombináciu. Vďaka týmto prísadám je kórejské varenie špeciálne a jedinečné.
S pikantnou kuracou marinádou môžete pripraviť lahodné, pikantné kuracie jedlo. Pikantná kuracia marináda je zmesou fermentovanej červenej chilli pasty, cesnaku a rôznych korení.