Marináda na indonézske mäso Satay od Asian Home Gourmet 50 g. Krajina pôvodu Thajsko.
Toto slávne indonézske mäso grilované na drevenom uhlí na špízoch nájdete v reštauračných jedlách po celom svete. Táto bohatá, korenisto-sladká marináda je nevyhnutnou ingredienciou pre jemnú šťavnatú Satay!
Pokyny:
1. Mäso marinujte marinádou a olejom. Prikryjeme a necháme minimálne 2 hodiny
2. Navlečte mäso na drevené špajle
3. Na grile na drevenom uhlí / elektrický gril: Grilujte 8 - 10 minút. Potrieme najmenej dvakrát zvyšnou marinádou. Občas otočte. Podávame s ázijskou domácou labužníckou indonézskou arašidovou omáčkou.
Tipy na varenie: Drevené špízy pred použitím namočte na 30 minút do vody, aby sa nespálili. Pre intenzívnejšie chute nechajte marinovať najmenej 2 hodiny alebo nechajte v chladničke cez noc.
Skladujte na chladnom a suchom mieste.
![Marináda na Indonézske Meat Satay AHG 50g Marináda na Indonézske Meat Satay AHG 50g](/resize/e/800/800/files/stella-digit/6327-marinada-na-indonezske-50g-1.jpg)
1,75 €
1,46 € bez DPH