Stolovanie a výroba sushi
Stolovanie a výroba suši sú dve základné zručnosti, ktoré potrebujete, ak si chcete vychutnať si túto tradičnú japonskú pochúťku. Výroba suši vyžaduje špeciálne náradie, ako sú bambusové rohože, ostré nože a ryžovar.
Stolovanie suši vyžaduje dodržiavanie niektorých etiketných pravidiel, ako sú používanie paličiek, nezmiešavanie wasabi s sojovou omáčkou a nezanechávanie zvyškov na tanieri.
-
Lyžica porcelánová s motívom čiary
Lyžica porcelánová s motívom čiary 1ks, Čína. K japonskému stolovaniu patria, okrem paličiek, aj tradičné porcelánové lyžice. Tieto kúsky riadu, ktoré sú príjemne vyvážené a pohodlne sa používajú, by na vašej tabuli pri servírovaní japonských polievok rozhodne nemali chýbať.
Vypredané
2,46 €
-
Japonské nože Satake (Sashimi+Santoku+Nakiri) 3ks
Tri Japonské nože od výrobcu Satake (Sashimi+Santoku+Nakiri) , Japonsko. Sada obsahuje 1x Sashimi, 1x Santoku a 1ks Nakiri, 3ks v darčekovom balení. Od japonského výrobcu Satake.
Vypredané
55 €
-
Set na servírovanie sushi znaky (pre 2 osoby) EDO Japan
Set na servírovanie sushi s ozdobnými znakmi od EDO Japan, určený pre 2 osoby. Skvelý spôsob, ako si vychutnať autentické ázijské jedlo s estetickým prístupom.
Vypredané
42 €
Potrebujete poradiť?
Radi vám pomôžeme:
-
+421/417631803 -
happywok@happywok.sk -
Messenger HappyWok