Fermentované omáčky a pasty
Fermentované omáčky a pasty sa v rôznych kultúrach používajú ako základné ingrediencie v mnohých receptoch. Majú výraznú chuť a zvyčajne sú bohaté na živiny a probiotiká.
Miso pasta je tradičná japonská pasta vyrobená z fermentovaných sójových bôbov, ryže alebo jačmeňa. Táto pasta má intenzívnu slanú chuť a je plná užitočných probiotík a ďalších živín.
-
Pasta MARUKOME miso bezlepková 375g
Pasta MARUKOME miso bezlepková, balená v 375g. Skvelá možnosť pre bezlepkové recepty s autentickou chuťou miso pasty.
Vypredané
6,80 €
-
Pasta miešaná zo sójových bôbov 200g
Pasta miešaná zo sójových bôbov 200g. Krajina pôvodu Južná Kórea.
Vypredané
2,35 €
-
Pasta HIKARI miso SAVOURY svetlá 300g
Pasta HIKARI miso SAVOURY svetlá, balená v 300g. Vynikajúca pasta miso so svetlou a plnou chuťou, skvelá na prípravu rôznych ázijských jedál.
Vypredané
5,40 €
-
Pasta HIKARI miso AGED červená 300g
Pasta HIKARI miso AGED červená, balená v 300g. Kvalitná miso pasta s bohatou a hlbokou chuťou, vhodná na prípravu rôznych ázijských jedál.
Vypredané
5,45 €