Menu

Fermentované omáčky a pasty

Fermentované omáčky a pasty sa v rôznych kultúrach používajú ako základné ingrediencie v mnohých receptoch. Majú výraznú chuť a zvyčajne sú bohaté na živiny a probiotiká.

Miso pasta je tradičná japonská pasta vyrobená z fermentovaných sójových bôbov, ryže alebo jačmeňa. Táto pasta má intenzívnu slanú chuť a je plná užitočných probiotík a ďalších živín.

20 položiek

Filter
Cena

Výrobca zobraziť všetky

Hľadať text

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Vrátiť sa k nákupu Prejsť k objednávke