Fermentované omáčky a miso pasty
Fermentované omáčky a pasty sa v rôznych kultúrach používajú ako základné ingrediencie v mnohých receptoch. Majú výraznú chuť a zvyčajne sú bohaté na živiny a probiotiká.
Miso pasta je tradičná japonská pasta vyrobená z fermentovaných sójových bôbov, ryže alebo jačmeňa. Táto pasta má intenzívnu slanú chuť a je plná užitočných probiotík a ďalších živín.
-
Pridať k Obľúbeným
Gochujang fermentovaná sójová čily pasta 3 kg
Fermentovaná kórejská pasta z červenej pálivej papriky Gochujang. Krajina pôvodu Južná Kórea. V praktickom uzatvárateľnom obale s hygienickým uzáverom.
Skladom (4 ks)
21,25 €
-
Pridať k Obľúbeným
Omáčka Teriyaki Yamasa 1L
Omáčka Teriyaki od značky Yamasa, balená v 1 litri. Ideálna na marinovanie a dochucovanie jedál, pre autentickú ázijskú chuť Teriyaki.
Skladom (21 ks)
10,45 €
-
Pridať k Obľúbeným
Vypredané
4,90 €
-
Pridať k Obľúbeným
Pasta miešaná zo sójových bôbov 200g
Pasta miešaná zo sójových bôbov 200g. Krajina pôvodu Južná Kórea.
Vypredané
2,33 €
-
Pridať k Obľúbeným
Vypredané
6,10 €
-
Pridať k Obľúbeným
Fermentovaná sójová pasta miešaná 500 g
Pasta sójová ochutená Ssamjang od renomovaného výrobcu Sempio, ktorá je zároveň vo vegánskej verzii.
Vypredané
3,47 €
-
Pridať k Obľúbeným
Omáčka kimči HANSUNG 500 g
Autentická kórejská kimči omáčka HANSUNG s pikantnou a fermentovanou chuťou. Ideálna na dochutenie jedál, marinovanie a varenie.
Vypredané
3,95 €