Kimchi
Kimchi je jedným z najobľúbenejších jedál v kórejskej kuchyni. Vyrába sa kvasením rôznych druhov zeleniny, akými sú kapusta, reďkovka, uhorka, cesnak, zázvor, čili papričky Kimchi má kyslú, korenistú a pikantnú chuť, ktorá zvýrazňuje mnohé jedlá. Má tiež zdravotné výhody ako zdroj probiotík a vitamínov. Kimchi možno jesť ako prílohu, pridávať do polievok a dusených pokrmov alebo použiť ako náplň do knedlí a placiek. Kimchi sa ľahko pripravuje doma z čerstvých surovín a sklenenej nádoby.
-
Pridať k Obľúbeným
Kimči z pečenej kapusty CHONGGA 190 g
Kimči z pečenej kapusty CHONGGA je autentické korejské kimči, ktoré prináša jedinečnú chuť a bohatú štruktúru pečenej kapusty v kombinácii so silnými fermentovanými príchuťami.
Vypredané
2,65 €
-
Pridať k Obľúbeným
Kimči jablko,cvikla,mrkva- fľaša 370 g
Unikátne a osviežujúce kimči JONGGA s jablkom, cviklou a mrkvou v 370g fľaši. Zdravá a chutná kórejská pochúťka.
Vypredané
6,10 €