Black Carbon Steel je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú vo svojej kuchyni používať tradičný riad. Bez chemikálií, povlakov PFOA a PTFE. Zlepšuje chuť steakov, rýb, omeliet, palaciniek a mnohých ďalších pokrmov. Uchováva živíny aj pri vysokej teplote.
Čistenie: Umývajte iba ručne, teplou vodou a neabrazívnými čistiacími prostriedkami. Neumývajte v umývačke riadu ani nenamáčajte do vody. Ak chcete odstrániť zvyšky jedla, jemne vydrhnite špongiou alebo neabrazívnym čistiacim prostriedkom. Pred uskladnením úplne osušte a jemne namažte niekoľkými kvapkami kuchynského oleja. Ak sa objavia hrdzavé škvrny, vydrhnite oceľovou vlnou alebo tvrdou kefou. Opláchnite, osušte a utrite olejom.
Pripálenie: Do panvice nalejte trochu oleja na varenie, varnú dosku nastavte na strednú teplotu. Olej rovnomerne rozotrite po povrchu panvice a počkajte, kým sa objaví dym, potom vypnite. Po vychladnutí panvicu umyte vodou a utrite dosucha. Panvica je teraz opäť pripravená na použitie.