Menu

Zapečené avokádo s morskými plodmi

Avo-Kama Seafood

Avo-Kama Seafood (Zapečené avokádo s morskými plodmi)
Toto je rýchlovka na japonský spôsob. Majonézu rozmixujeme s cibuľovou vňaťou, pridáme pár kvapiek srirachy, citrónovej šťavy a sezamového oleja. Ja som pridal aj vňať z medvedieho cesnaku. Do tejto pikantnej majonézy treba dať mäso z kraba, postačia aj natenučko natrhané surimi tyčinky. Touto zmesou naplníme polovičku avokáda a dáme ho zapiecť do rúry na 12 min pri teplote 180 stupňov. V miske s trochou ľadovej vody zmiešame 3-4 lyžice hladkej múky a lyžičku ryžového octu. V tomto riedkom cestíčku obalíme kúsky predvarenej chobotničky, krevety... a vypražíme ich dochrumkava. Dáme to na zapečené avokádo. Môžeme si vypražiť aj rôzne kúsky zeleniny (huby, hrachové lusky, brokolicu...). Zeleninu treba nechať riadne odkvapkať z prebytočného oleja. Takto pripravená zelenina sa volá tempura a podáva sa s citrónom a ochutenou sójovou omáčkou. Možete použiť aj Tempura obalovaciu zmes.  HappyWok

Pridajte si do košíka:

Sriracha Sesame oil Kewpie mayonnaise Rice vinegar Tempura cestíčko  

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Vrátiť sa k nákupu Prejsť k objednávke