Sójové, Miso
Sójová omáčka je tradičná ázijská omáčka, ktorá sa vyrába z fermentovaných sójových bôbov a obilnín, ako sú pšenica, jačmeň alebo ryža. Táto omáčka má tmavú farbu a silnú slanú chuť, ktorá dokáže obohatiť mnoho jedál.
Sójová omáčka je bežne používaná v mnohých ázijských kuchyniach ako základná ingrediencia na prípravu polievok, omáčok, marinád a mnohých iných jedál. Používa sa aj ako prísada do všetkých druhov jedál, aby sa zvýšil obsah soli a pridal sa charakteristický sójový chuťový profil.
-
Sójová omáčka Yamasa menej slaná 150 ml
Sójová omáčka Yamasa so zníženým obsahom soli, prírodne fermentovaná 150 ml. Krajina pôvodu Japonsko.
Skladom (20 ks)
5,10 €
-
Sójová omáčka SP so zníženým obsahom soli 500 ml
Sójová omáčka Sempio so zníženým obsahom soli 500 ml. Krajina pôvodu Južná Kórea.
Vypredané
4,75 €