Obaľovacie zmesi, múka, škrob
Jednou z najznámejších ázijských obaľovacích zmesí je panko strúhanka, ktorá je hrubšia a chrumkavejšia ako klasická strúhanka. Panko strúhanka sa vyrába z bieleho chleba bez kôrky, ktorý sa suší a rozdrobí na drobné kúsky.
Tapioka je škrob, ktorý sa získava z koreňov rastliny manioku, ktorá pochádza z Južnej a Strednej Ameriky a používa sa na prípravu sladkých aj slaných pokrmov. Tapioka je bezlepková a má neutrálnu chuť, preto sa dá použiť na zahusťovanie rôznych jedál.
Ryžový papier je tenká, priehľadná placka vyrobená z ryžovej múky a vody. Používa sa hlavne na prípravu jedál ako jarné závitky alebo dim sum.
-
Zmes na kórejské lievance Haemul Pajeon Beksul 500g
Zmes na prípravu kórejských lievancov Haemul Paejon 500 g. Krajina pôvodu Južná Kórea.
Skladom (10 ks)
3,16 €
-
Zmes na Tempuru 1kg
Obaľovacia zmes na Tempuru 1kg. Krajina pôvodu Južná Kórea.
Vypredané
6,60 €
-
Vypredané
3,46 €