Menu

Obaľovacie zmesi, múka, škrob

Jednou z najznámejších ázijských obaľovacích zmesí je panko strúhanka, ktorá je hrubšia a chrumkavejšia ako klasická strúhanka. Panko strúhanka sa vyrába z bieleho chleba bez kôrky, ktorý sa suší a rozdrobí na drobné kúsky.

Tapioka je škrob, ktorý sa získava z koreňov rastliny manioku, ktorá pochádza z Južnej a Strednej Ameriky a používa sa na prípravu sladkých aj slaných pokrmov. Tapioka je bezlepková a má neutrálnu chuť, preto sa dá použiť na zahusťovanie rôznych jedál.

Ryžový papier je tenká, priehľadná placka vyrobená z ryžovej múky a vody. Používa sa hlavne na prípravu jedál ako jarné závitky alebo dim sum.

21 položiek

Filter
Cena

Výrobca zobraziť všetky

Hľadať text

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Vrátiť sa k nákupu Prejsť k objednávke