Obaľovacie zmesi, múka, škrob
Jednou z najznámejších ázijských obaľovacích zmesí je panko strúhanka, ktorá je hrubšia a chrumkavejšia ako klasická strúhanka. Panko strúhanka sa vyrába z bieleho chleba bez kôrky, ktorý sa suší a rozdrobí na drobné kúsky.
Tapioka je škrob, ktorý sa získava z koreňov rastliny manioku, ktorá pochádza z Južnej a Strednej Ameriky a používa sa na prípravu sladkých aj slaných pokrmov. Tapioka je bezlepková a má neutrálnu chuť, preto sa dá použiť na zahusťovanie rôznych jedál.
Ryžový papier je tenká, priehľadná placka vyrobená z ryžovej múky a vody. Používa sa hlavne na prípravu jedál ako jarné závitky alebo dim sum.
-
Zmes na Tempuru 1kg
Obaľovacia zmes na Tempuru 1kg. Krajina pôvodu Južná Kórea.
Vypredané
6,60 €
-
Strúhanka Panko 1 kg
SUPER CENA Panko strúhanka japonského typu Inaka 1 kg. Krajina pôvodu Južná Kórea. Minimálna trvanlivosť 17.10.2024
Skladom (52 ks)
7,50 €
-
Obalovacia zmes na chrumkavé kurča 1kg
Kórejská obaľovacia zmes na chrumkavé kurča 1 kg. Krajina pôvodu Južná Kórea.
Skladom (10 ks)
9,10 €