Obaľovacie zmesi, múka, škrob
Jednou z najznámejších ázijských obaľovacích zmesí je panko strúhanka, ktorá je hrubšia a chrumkavejšia ako klasická strúhanka. Panko strúhanka sa vyrába z bieleho chleba bez kôrky, ktorý sa suší a rozdrobí na drobné kúsky.
Tapioka je škrob, ktorý sa získava z koreňov rastliny manioku, ktorá pochádza z Južnej a Strednej Ameriky a používa sa na prípravu sladkých aj slaných pokrmov. Tapioka je bezlepková a má neutrálnu chuť, preto sa dá použiť na zahusťovanie rôznych jedál.
Ryžový papier je tenká, priehľadná placka vyrobená z ryžovej múky a vody. Používa sa hlavne na prípravu jedál ako jarné závitky alebo dim sum.
-
Vločky z tempura múky Tenkasu 50g
Vločky z tempura múky Tenkasu 50g
Vypredané
2,90 €
-
Papier ryžový 400 g
Papier ryžový je ideálny na prípravu rôznych ázijských jedál, vrátane vyprážaných roliek a letných závitkov.
Skladom (40 ks)
4,90 €
-
Papier ryžový na závitky DP 400g
Ryžový papier je ideálny na výrobu rôznych Ázijských závitkov, ako sú jarné závitky, letné závitky a závitky nem. Je vyrobený z ryžovej a tapiokovej múky, vody a má tenkú a jemnú štruktúru. Jednoducho sa s ním pracuje a je neodmysliteľnou súčasťou Ázijskej kuchyne.
Skladom (26 ks)
5,10 €