Menu
Panvica Tamago profi medená

Panvica Tamago profi medená

Hodnotenie

5/5 (1x)

Panvica Tamago profi medená, 18×18 cm | H3,5 cm, Japonsko. Táto panvica je určená na výrobu vaječnej omelety (tamago yaki), ktorú potom môžete zarolovať do maki sushi alebo použiť pri príprave tamago nigiri. Čítajte viac

Skladom

70 €

58,33 € bez DPH

Skladové číslo: 6089504

Výrobca: Asahi

Popis

Profesionálna panvica pre reštaurácie aj domácnosť. Použijete ju všade tam kde sa vyžaduje profesionálny štýl varenia, toto je najlepšia panvica pre vaše tamagoyaki. 

Panvica je vyrobená z medi, prenáša rovnomerné teplo na vajcia, čo uľahčuje varenie.
Panvica je vyrobená v Japonsku, čo by vám malo napovedať, že ide o vysoko kvalitný produkt.

Využitie

Panvička je určená na prípravu vaječnej omelety (tamago yaki), ktorú potom môžete zarolovať do maki sushi alebo použiť na nigiri sushi. Vaječnú omeletu si pripravíte tak, že do misy rozklepnete 3 vajíčka a pridáte trošku cukru a štipku soli. Môžete pridať ešte 20 ml vývaru dashi, 1 lyžičku ryžového vína mirin, 1/2 lyžičky saké a pár kvapiek sójovej omáčky. Vaječnú zmes zľahka premiešajte, aby sa jednotlivé suroviny prepojili. Pozor, nešľahajte vaječnú zmes do peny. Potom dajte vaječnú zmes na 2 hodiny do chladničky. Rozpáľte panvičku, ktorú ste predtým ľahko potreli rastlinným olejom na vyprážanie, a 1/4 vaječnej zmesi nalejte na panvičku. Akonáhle zmes zatuhne, preložte ju na tretinu a mierne nadvihnite, opäť panvičku mierne potrite olejom a nalejte ďalšie 1/4 vaječnej zmesi a postup opakujte. Pri treťom a štvrtom opakovaní už omeletu preložte len na polovicu. Hotovú omeletu si vytvarujte do úhľadného tvaru, vyklopte ju na tanier a nechajte vychladnúť.

Upozornenie
Panvička sa neodporúča umývať v umývačke. Po použití panvičku iba opláchnite vodou a utrite do sucha.

Čo je obsahom dodávky
Pri objednaní tohto produktu obdržíte medenú profi panvičku o rozmere 18 cm x 18 cm x h3,5cm a drevenú pokrývku.

Parametre
Materiál: medený povrch, drevená rúčka a drevená pokrievka.
Rozmer: 18 cm x 18 cm.
Použitie: Na prípravu vaječnej omelety (tamago yaki).
Krajina pôvodu: Japonsko.
Ako sa o panvicu starať?: Umyte panvičku, usušte ju dosucha a potrite ju tenkou vrstvou rastlinného oleja.


Panvica na Tamago vaječnú omeletu

Medená panvica na Tamago omeletu

Panvica Tamago profi medená
Panvica Tamago profi medená

70 €

58,33 € bez DPH

Podobné produkty

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Vrátiť sa k nákupu Prejsť k objednávke