Menu

Šalát z krabieho mäsa

Šalát z krabieho mäsa

Toto je naša obľúbená večera - šalát zo šampiňónov a fenikla s krabím mäsom. Je to skutočne vynikajúci recept, ktorý sa dá urobiť v nespočetných obmenách: pokrájame, alebo postrúhame na čo najtenšie plátky fenikel a krémové šampiňóny (používam na to také japonské strúhadlo - ostré ako britva). Potom to pokvapkáme olivový olejom, v ktorom sa lúhovali niekoľko dní vanilkové lusky. Toto je dosť dôležité, dáva to šalátu zaujímavú chuť. Krabie mäso z konzervy scedíme, pridáme lyžicu hustého jogurtu a majonézy, lyžičku trstinového cukru, šťavu z jednej limetky, môžeme pridať lyžičku koňaku a všetko jemne premiešame. Touto "zálievkou" pokvapkáme huby a fenikel a zvyšok pridáme do rukoly, valeriánky či iného šalátu, ktorý dáme na vrstvu feniklu a húb. Nesmie to byť príliš mokré. Môžeme pridať prúžky manga, alebo žltého melóna. Posypeme opraženými píniovými, alebo inými semienkami. Niekedy to ozdobím jedlými kvetmi. Je to ozajstná mňamka.

HappyWok

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Vrátiť sa k nákupu Prejsť k objednávke