Menu

Kimchi

Kimchi je jedným z najobľúbenejších jedál v kórejskej kuchyni. Vyrába sa kvasením rôznych druhov zeleniny, akými sú kapusta, reďkovka, uhorka, cesnak, zázvor, čili papričky Kimchi má kyslú, korenistú a pikantnú chuť, ktorá zvýrazňuje mnohé jedlá. Má tiež zdravotné výhody ako zdroj probiotík a vitamínov. Kimchi možno jesť ako prílohu, pridávať do polievok a dusených pokrmov alebo použiť ako náplň do knedlí a placiek. Kimchi sa ľahko pripravuje doma z čerstvých surovín a sklenenej nádoby.

46 položiek

Filter
Cena

Výrobca zobraziť všetky

Hľadať text

Prehľadať výsledky filtra fulltextom

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Produkt bol vložený do košíku
Vrátiť sa k nákupu Prejsť k objednávke